Om mig

Hej!

Jag heter Kristina Gruvelgård och det är jag som driver Komvex. Här nedanför kan du läsa mer om min bakgrund.

Utbildning:

Jag är från början utbildad undersköterska och skötare inom psykiatrin. Därefter läste jag till legitimerad gymnasielärare och var färdig med den utbildningen 2003. Jag har en grundutbildning i psykoterapi (steg 1) med inriktning mot KBT och läser för närvarande ett internationellt masterprogram i psykologi med inriktning mot emotioner. Under årens lopp har jag även utbildat mig inom socialantropologi, familjejuridik och ledarskap.

Arbetslivserfarenhet:

Inom skolan har jag haft förmånen att jobba i olika former av utbildning med både barn, ungdomar och vuxna och också arbetat som skolledare. Jag har även arbetat inom vård och omsorg.

Inlärning är en viktig del inom kognitiv beteendeterapi. Min kombination av kunskap och erfarenhet inom pedagogik, psykologi, vård och omsorg fungerar som en bra plattform för mig i mitt arbete med psykoterapi. Mina tidigare arbetsområden har bidragit till att jag fått möta och arbeta med människor i olika livssituationer och till att jag som terapeut kan röra mig mellan olika arbetssätt.

Handedning:

Jag går kontinuerligt i egen handledning hos en legitimerad psykoterapeut och är ansluten till Beteendeterapeutiska föreningen.